+34 951 12 70 46

24 hours a day, 7 days a week

Elviria - Marbella Oost - moderne villa met 5 slaapkamers en opzienbarend design,

890.000 €



Ref. Nr. 55230


  • 5 Slaapkamers
  • 7 Badkamers
  • 664 m² bebouwd
  • 880 m² Perceel

Gelegen op loopafstand van minder dan 100 m. het beste strand van Marbella, Elviria met haar fijn zand duinen met kilometers strand om te lopen en zwemmen.
Een moderne villa, 5 slaapkamers, ontworpen voor het plezier van het hele gezin, met hun uiteenlopende leeftijden en de omstandigheden, de toegankelijkheid kan circuleren een baby-troller of een rolstoel. Lift in de drie niveaus van de villa. Een grote infinity pool met waterval van 16,5 m.dat eindigt in een strand met zoute chlorering, gezien vanuit bijna elke hoek van de villa, geven een gevoel van frisheid. Modelleren van tropische tuinen is ontworpen om het maken van intimiteit.
Parkeergelegenheid voor gasten. De selectie van materialen, zijn de laatste in Italiaans design in de belangrijkste wereld beurs in Bologna 2015 gepresenteerd.
Er zijn meer glas dan muur op de belangrijkste terreinen van de villa, dat een panoramisch uitzicht en de mogelijke observeren alles om je heen gebeurt.Als je je koken, youre kijken naar uw kinderen in het zwembad. Aangezien u door de deur loopt, hebt u een volledige perspectief van de ruimte binnen en buiten.
De begane grond heeft een ruime woon-eetkamer openen in een veranda pergola waar zal de zomerlounge, keuken met eiland, gastentoilet, 1 slaapkamer met badkamer en-suite. Vanaf de begane grond via een ruime, moderne vrijdragende trap leidt naar de bovenverdieping waar is de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer en eigen terras en twee slaapkamers met badkamer en-suite.
Begane grond: office - bar, Fitnessruimte, sauna - hamam, home-cinema, Wasserij, kledingkast en een vijfde slaapkamer met en-suite. Alle kamers hebben natuurlijke lichtinval.
Garage voor 2 auto's en bijkeuken.
De eigenschap is volledig uitgerust met Domotic systeem.
Vloerverwarming en airconditioning door fan coil door geïntegreerde vals plafond leidingen.
Deze villa is ontworpen om het volledige comfort bieden aan al haar inwoners.
.


Share on

Facebook Twitter Google Pinterest LinkedIn Xing

Energy rating requested


Vergelijkbare objecten

Contacteer de makelaar

Wil Hagenaars

Wil Hagenaars

+34 951 12 70 46
+31 650 821 910