+34 951 12 70 46

24 hours a day, 7 days a week

Marbella Puerto Banus – Luxe huizen in Marbella's vlaggeschip: de jachthaven

De glamoureuze marina van Marbella  is een van de beste residentiële adressen in heel Europa. Ondanks de huidige marktsituatie in Spanje wordt onroerend goed in Puerto Banus aan de Costa del Sol vaak geassocieerd met een iets grotere en luxeuzere investering.
Puerto Banus is de wereldberoemde jachthaven van Marbella aan de Spaanse Costa del Sol en is een paar kilometer buiten het centrum van de stad gevestigd. werd de bouw van de luxe wijk met Marina en elegante winkelstraat in 1970 door de onroerend goed magnaat Jose Banus, want het is een favoriete plek van de rijken en beroemdheden uit de internationale wereld van de jetset. De luxe villa's, huizen, appartementen en winkels in Puerto Banus worden bijna uitsluitend gebouwd in de lokale Andalusische stijl, helder wit en - op een paar uitzonderingen op de achterste rij - een maximum van 2-3 verdiepingen. Dat maakt vandaag de bijzondere charme van de chique jachthaven, beschouwd als de spil van het nachtleven wat de Costa del Sol altijd geweest is. Volgens lucratief zijn dus het onroerend goed in Puerto Banus - maar wie hier een huis of een appartement wil kopen zal, ondanks de gunstige marktomstandigheden in Spanje, nog steeds een beetje dieper in de buidel moeten tasten!

Puerto Banus: het uithangbord van Marbella

In Puerto Banus kunt u representatieve huizen, penthouses of een appartement kopen, maar het is ook een investering van aanzienlijke  waarde. Immers, Marbella jachthaven één van de beste residentiële adressen in heel Europa. Het wordt wel eens vergeleken met Saint-Tropez   vanwege het prachtige kust en berglandschap, de verscheidenheid van sport- en recreatiefaciliteiten en het aangename subtropische klimaat. In Puerto Banus is het dan ook in het centrum van de grootste drukte van de jet-set metropool Marbella - niet alleen als jachteigenaren en jet-setters. Aan de andere kant is het van hier, maar slechts een korte rit naar het achterland met zijn natuurreservaten, romantische bergdorpen met traditionele witte huizen  zoals Benahavis en de adembenemende uitzichten, van waaruit u op heldere dagen kunt genieten van de aanblik van de Noord-Afrikaanse kust. Aan de Spaanse Costa del Sol gewoon alles is "om de hoek".

Zoeken in Puerto Banus

Huizen zoeken